Unghii false Global Fashion, 1 set (24 buc), 2-9

Codul produsului: 18274
Soldul stocului: mult
7 lei
5,60 lei
-20%
1,40 €
1,47 $

Cantitate:

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 1
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Unghiile false reprezintă o soluție excelentă pentru femeile care doresc să aibă unghii lungi și frumoase, dar care nu pot sau nu doresc să le lase să crească natural. Global Fashion este una dintre cele mai populare mărci de unghii false, iar setul lor de 24 de bucăți este o alegere excelentă pentru oricine caută o varietate de modele și culori.

Setul de unghii false Global Fashion conține un total de 24 de unghii - douăsprezece pentru mâna stângă și douăsprezece pentru mâna dreaptă. Fiecare set include, de asemenea, o cutie special concepută pentru a le păstra în condiții bune și pentru a le transporta cu ușurință oriunde aveți nevoie.

Aceste unghii false sunt realizate din materiale de calitate superioară, ceea ce înseamnă că sunt durabile și rezistente. Ele pot fi utilizate de mai multe ori, astfel încât veți avea ocazia să le asortați la diferitele dumneavoastră ținute sau evenimente.

Fiecare set de unghii false Global Fashion vine într-o varietate de modele și culori diferite pentru a satisface gusturile tuturor persoanelor. De la unghii simple și clasice, precum cele de culoare roz sau bej, la unghii extravagante și îndrăznețe, precum cele cu modele de leopard sau cu sclipici, există o opțiune pentru fiecare preferință.

Un alt avantaj al acestor unghii false este că sunt ușor de aplicat. În fiecare set, veți găsi o pereche de clești pentru unghii de fals, astfel încât să puteți tăia și ajusta dimensiunea fiecărei unghii pentru a se potrivi cu cea a unghiei naturale. Apoi, trebuie doar să folosiți adezivul inclus în set pentru a le lipi pe unghia naturală. În câteva minute, veți avea unghiile lungi și frumoase pe care le-ați dorit.

În concluzie, setul de unghii false Global Fashion este o alegere excelentă pentru oricine caută unghiile false de calitate și la un preț accesibil. Cu o varietate de modele și culori, acestea sunt perfecte pentru orice ocazie și sunt ușor de aplicat. Deci, dacă doriți să aveți unghii frumoase și lungi, dar nu doriți să așteptați să le crească natural, acest set de unghii false este soluția perfectă pentru dumneavoastră.