Abtibild pentru protectia pielei, culoarea violet

Codul produsului: 18239
Soldul stocului: mult
4 ron
3,20 ron
-20%
0,80 €
0,84 $
2 cumpărat

Cantitate:

2 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 13
Dimensiunile
Lungimea 18.50
Lăţimea 8.50
Înălțimea 0.10
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Produse asemănătoare
Un abtibild pentru protecția pielii este un element indispensabil pentru orice persoană care se ocupă de îngrijirea unghiilor. Aceste abtibilduri sunt concepute special pentru a proteja pielea din jurul unghiilor de substanțele chimice și alte substanțe care sunt utilizate în procesul de extindere sau modelare a unghiilor.

Abtibildurile violet sunt o alegere populară pentru multe femei care își doresc să-și protejeze pielea în timpul procesului de îngrijire a unghiilor. Aceste abtibilduri sunt realizate din materiale de calitate superioară care asigură netezime și confort pielii. Sunt ușor de aplicat și se potrivesc perfect cu forma unghiilor.

Pentru a utiliza abtibildul, este important să curățați bine zona în jurul unghiei și să o uscați bine. Îndepărtați cu grijă pelicula de protecție a abtibildului și aplicați-l pe piele. Asigurați-vă că lipiți bine marginile pentru a evita pătrunderea substanțelor chimice sub abtibild.

După terminarea procesului de îngrijire a unghiilor, îndepărtați cu atenție abtibildul pentru a nu răni sau irita pielea. Este important să menționați că aceste abtibilduri se pot utiliza de mai multe ori, dar trebuie să fie curățate și dezinfectate bine după fiecare utilizare.

În concluzie, utilizarea abtibildurilor pentru protecția pielii este o metodă eficientă și ușoară de a vă proteja pielea în timpul procesului de îngrijire a unghiilor. Abtibildurile violet vor adăuga un plus de culoare și stil ritualului de îngrijire a unghiilor și a pielii, oferind protecție și confort în același timp.