Stampila pentru unghii cu matrita, set, violet

Codul produsului: 18225
Soldul stocului: mult
14 lei
11,20 lei
-20%
2,80 €
2,94 $

Cantitate:

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 3
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Produse asemănătoare
Stampila pentru unghii cu matrita este un instrument accesibil si popular utilizat in orice salon de infrumusetare, pentru a crea modele frumoase si interesante pe unghii.

De obicei, aceasta este achizitionata in seturi de la magazinele de specialitate, care contin mai multe matrite, o stampila si un recipient mic pentru a colecta excesul de vopsea. Setul de stampila pentru unghii de culoare violet este o optiune preferata de multe femei, deoarece aceasta culoare adauga o nota de eleganta si rafinament, fiind una dintre culorile preferate in materie de accesorii pentru unghii.

Cu ajutorul acestui instrument, pot fi create modele atat de detaliate, cat si simple, folosind culori diverse. Stampila este folosita prin aplicarea unei cantitati mici de vopsea pe matrita, apoi prin aplicarea usor a stampilei peste aceasta, urmata de aplicarea pe suprafata unghiei.

Acest instrument este ideal pentru cele care vor sa isi decoreze unghiile, dar nu dispun de mult timp sau nu au suficienta experienta in aplicarea modelelor manual. Cu ajutorul acestui set de stampila pentru unghii, oricine poate crea modele frumoase in cateva minute.

Este recomandat sa folositi oja speciala pentru stampilare, deoarece aceasta are o consistenta mai groasa, perfecta pentru crearea modelelor. De asemenea, este important sa curatati bine matritele dupa utilizare, cu ajutorul unui tampon cu alcool, pentru a le pastra in buna stare si pentru a elimina orice exces de vopsea.

Seturile de stampila pentru unghii cu matrita violet sunt disponibile la preturi accesibile, iar principlele magazine online de specialitate ofera o gama larga de optiuni si accesorii pentru a crea modele atat de simple, cat si sofisticate. Investitia in aceste instrumente poate aduce multa satisfactie si poate fi o activitate relaxanta si placuta.