Pensula pentru pudra Global, long, yellow

Codul produsului: 18099
Soldul stocului: mult
28 lei
22,40 lei
-20%
5,60 €
5,88 $

Cantitate:

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 10
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Pensula pentru pudra Global, long, yellow este o alegere excelentă pentru femeile care își doresc o experiență profesionistă în aplicarea machiajului. Această pensulă este fabricată din materiale de calitate superioară, precum păr natural de veveriță și mânerele din lemn de fag, care îi oferă durabilitate și rezistență în timp.

Această pensulă pentru pudra este caracterizată de un design elegant și exclusivist, cu o lungime de 20 de centimetri, care o face ușor manevrabilă și perfectă pentru a acoperi și cele mai greu accesibile zone ale feței. Culoarea galbenă a mânerului denotă optimismul și energia, inspirându-te să îți păstrezi mereu atitudinea pozitivă și lucrurile care te fac fericită.

Aplicarea pudrei devine o joacă de copil cu ajutorul pensulei Global, long, yellow. Părul natural de veveriță este moale și delicat, astfel încât se asigură o distribuție egală și fină a pudrei pe piele, fără a o irita sau agresa. Acesta trebuie doar să fie umezit puțin în apă caldă înainte de prima utilizare, pentru a-i menține calitatea și elasticitatea specifică.

În concluzie, pensula pentru pudră Global, long, yellow îți oferă o experiență profesionistă de aplicare a machiajului, fără a sacrifica confortul și siguranța pielii tale. Rezistentă și elegantă, aceasta se integrează perfect în trusa ta de machiaj și îți oferă acel strop de optimism care îți va face ziua și mai frumoasă.