Burete conceput pentru curatarea delicata a fetei si inlaturarea rapida a machiajului.

Se livreaza set de 2 bucati, forma ovala, verde si galben.

Set 2 bucati, burete pentru curatat fata, oval, verde/galben

Codul produsului: 18084
Soldul stocului: mult
4 ron
3,60 ron
-10%
0,80 €
0,86 $

Cantitate:

Descriere

Burete conceput pentru curatarea delicata a fetei si inlaturarea rapida a machiajului.

Se livreaza set de 2 bucati, forma ovala, verde si galben.

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 15
Dimensiunile
Lungimea 17.00
Lăţimea 10.00
Înălțimea 17.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Dacă ești pasionată de makeup și îți dorești un ten uniform și bine machiat, trebuie să ai în trusa ta de machiaj un burete pentru față. Unul dintre cele mai populare şi eficiente astfel de produse este Bureti de make-up de forma ovala, verde-galben, în set de 2 bucăți.

Acest burete are forma ovală ergonomică, care se potrivește perfect în mâna ta, astfel încât să poți aplica produsele de make-up exact acolo unde dorești. Pentru a putea să ai un ten perfect uniform, buretele trebuie să fie realizat din materiale de calitate superioară și să fie ușor de curățat.

În plus, Bureti de make-up de forma ovala, verde-galben, în set de 2 bucăți, sunt foarte versatili. Acest burete poate fi folosit pentru aplicarea fondului de ten, a pudrei, a conturului, a iluminatorului sau pentru conturarea sprâncenelor.

Acest set de două bucăți de bureți de make-up este ideal pentru a fi transportat în geanta de makeup, și pentru a fi folosit atât acasă, cât și în călătorii sau la birou. În plus, culoarea verde-galben îi conferă acestui set de bureți un aspect modern și atrăgător.

În concluzie, dacă îți dorești un ten uniform și bine machiat, ar trebui să încerci Bureti de make-up de forma ovala, verde-galben, în set de 2 bucăți. Indiferent dacă ești doamnă sau domnișoară, acest set va fi un accesoriu indispensabil în trusa ta de makeup.