Burete conceput pentru curatarea delicata a fetei si inlaturarea rapida a machiajului.

Se livreaza set de 2 bucati, forma floare, roz si galben.

Set 2 bureti curatare fata, in forma de floare, roz/galben

Codul produsului: 18077
Soldul stocului: mult
4 ron
3,60 ron
-10%
0,80 €
0,86 $

Cantitate:

Descriere

Burete conceput pentru curatarea delicata a fetei si inlaturarea rapida a machiajului.

Se livreaza set de 2 bucati, forma floare, roz si galben.

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 24
Dimensiunile
Lungimea 18.00
Lăţimea 11.00
Înălțimea 18.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Dacă ești o iubitoare a make-up-ului și îți dai seama că un aspect perfect este cheia oricărui look, înseamnă că trebuie să ai în trusa ta de machiaj un burete pentru față potrivit. Și ce poate fi mai potrivit decât un burete în forma unei flori, de un roz-galben atât de drăguț?

În setul de două bucăți, acest burete pentru față are o formă unică, floarea fiind potrivită pentru a fi folosită pe întreaga față. Suprafața sa densă și moale atinge perfect zonele delicate ale pielii și îți oferă un finisaj impecabil pentru orice tip de machiaj.

Cu o margine plată și alta rotundă, acest burete pentru față este potrivit pentru a fi folosit pe toate părțile feței tale, inclusiv pentru a ajunge în colțurile mai greu de accesat, cum ar fi zona ochilor și a nasului. În plus, este realizat dintr-un material lavabil, pentru a putea fi folosit de mai multe ori și preveni astfel risipa de produse cosmetice.

Setul de două bucăți face ca acest burete să fie potrivit atât pentru utilizarea personală, cât și pentru folosirea profesională în saloane de înfrumusețare. Poți fi sigură că vei obține acel aspect perfect pe care ți-l dorești cu ajutorul acestui burete pentru față în formă de floare, de un roz-galben atât de drăgălaș.