Burete make-up multifunctional conceput pentru intinderea rapida a fondului de ten si a altor produse de machiaj (texturi uscate, lichide, cremoase).

Se livreaza set de bucati, forma inima.

Set 4 bucati, burete make-up pentru fond de ten

Codul produsului: 18075
Soldul stocului: mult
6 ron
5,40 ron
-10%
1,21 €
1,29 $
10 cumpărat

Cantitate:

10 cumpărat
Descriere

Burete make-up multifunctional conceput pentru intinderea rapida a fondului de ten si a altor produse de machiaj (texturi uscate, lichide, cremoase).

Se livreaza set de bucati, forma inima.

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 19
Dimensiunile
Lungimea 19.50
Lăţimea 13.80
Înălțimea 2.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Produse asemănătoare
Dacă ești o iubitoare a machiajului, probabil că nu este deloc surprinzător faptul că ai cheltuit o mulțime de bani pe diverse produse cosmetice. Cu toate acestea, un lucru care poate fi ignorat este buretele make-up pentru aplicarea fondului de ten. Dacă nu ai acordat prea multă importanță acestui tip de burete, ar trebui să îți schimbi atitudinea. Mai jos, vei afla totul despre buretele make-up pentru fond de ten, set (4 buc).

Primul lucru pe care trebuie să îl știi despre aceste bureți este că sunt concepuți special pentru aplicarea fondului de ten lichid sau cremos. Sunt fabricați din materiali de înaltă calitate și sunt foarte fini la atingere. Fiecare burete din set are o formă particulară, astfel încât să poți aborda diferite zone ale feței pentru a aplica fondul de ten în mod uniform. Cele patru forme sunt: rotundă, plată, curbată și în formă de ou.

Buretele rotund este ideal pentru aplicarea uniformă a fondului de ten în jurul nasului și ochilor. Buretele plat este perfect pentru a aplica fondul de ten pe frunte, obraji și pe barbie, în timp ce buretele curbat permite aplicarea fondului de ten pe zonele mai greu accesibile ale feței, cum ar fi arcul sprâncenelor și liniile din jurul gurii. În sfârșit, buretele în formă de ou este perfect pentru aplicarea fondului de ten pe zona ochilor.

Un alt lucru important de știut despre buretele make-up pentru fond de ten este că acestea pot fi utilizate în mai multe moduri. Dacă vrei o acoperire mai mare, poți folosi buretele uscat. Dacă preferi o acoperire mai subtilă, atunci poți încerca să umezești buretele în prealabil pentru a-i schimba textura.

În plus, setul de patru bucați este foarte practic și convenabil pentru utilizare. Poți să îți iei cu tine câteva bucăți la serviciu sau în călătorii, astfel încât să poți retușa machiajul pe parcursul zilei. Iar curățarea acestora este ușoară, trebuie să le speli cu apă și să le lași să se usuce înainte de a le utiliza din nou.

În concluzie, buretele make-up pentru fond de ten, set (4 buc) este un obiect nelipsit dintr-o trusă de machiaj. Dacă îți dorești cu adevărat un machiaj perfect, acest set te va ajuta să obții acel rezultat dorit. Astfel, poți să te bucuri de o piele netedă și uniformă cu efort minim.