Burete make-up pentru fond de ten, set (4 buc)

Codul produsului: 18074
Soldul stocului: mult
6 lei
4,80 lei
-20%
1,20 €
1,26 $

Cantitate:

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 3
Dimensiunile
Lungimea 19.50
Lăţimea 13.60
Înălțimea 2.50
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Bureții de make-up pentru fond de ten, setul de 4 bucăți sunt accesoriul perfect pentru aplicarea unui machiaj impecabil. Acești bureți sunt fabricați dintr-un material fin și moale, care nu va irita pielea, ci dimpotrivă, va oferi confort atunci când îți vei aplica fondul de ten.

Setul este alcătuit din 4 bureți din diverse forme, astfel încât să poți ajunge în toate zonele feței. Cu ajutorul lor, vei putea obține o acoperire uniformă și vei ascunde imperfecțiunile tenului. De asemenea, bureții sunt ideali și pentru aplicarea primerului sau a fardului de obraz.

Un alt avantaj al acestor bureți este că sunt ușor de curățat și de păstrat. Îi poți spăla cu apă și săpun sau îi poți curăța cu un produs special pentru curățarea lor. După ce îi vei usca, aceștia își vor păstra forma inițială și vor fi pregătiți pentru a fi folosiți din nou.

În concluzie, dacă ești o pasionată de make-up și vrei să obții un machiaj perfect, nu trebuie să lipsească din trusa ta de cosmetice acest set de 4 bureți pentru fond de ten. Cu ajutorul lor, vei putea obține un look impecabil, care îți va pune în evidență frumusețea naturală.