Gene false 2D Andrem, lungimea 8 mm

Codul produsului: 18066
Soldul stocului: mult
8 lei
6,40 lei
-20%
1,60 €
1,68 $

Cantitate:

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 3
Dimensiunile
Lungimea 9.80
Lăţimea 9.80
Înălțimea 1.50
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Genele false au devenit o parte importantă a rutinei de frumusețe pentru multe femei. Ele pot transforma instantaneu aspectul ochilor și pot adăuga dramatism oricărei priviri. În ultimii ani, genele false 2D Andrem au câștigat popularitate în rândul femeilor care doresc să își mărească ochii și să adauge strălucire privirii.

Genele false 2D Andrem sunt foarte populare datorită aspectului 3D pe care îl oferă ochilor. Aceste gene false sunt realizate din materiale de înaltă calitate și sunt fabricate într-un mod care le face să se îmbine perfect cu genele naturale. Faptul că sunt 2D face ca aspectul final să fie subtire, dar foarte elegant și natural.

Lungimea de 8 mm este una dintre cele mai populare dimensiuni ale genelor false 2D Andrem. Aceasta este o lungime potrivită pentru majoritatea femeilor, oferind un aspect dramatic, dar în același timp, discret. Aceste gene false sunt ușoare și comfortabile de purtat, ceea ce le face perfecte pentru femeile care doresc să obțină un aspect natural și subtil.

Genele false 2D Andrem sunt ușor de aplicat și pot fi purtate pe tot parcursul zilei fără a provoca disconfort. Ele sunt disponibile în diferite culori și dimensiuni, astfel încât femeile să poată alege genele false care se potrivesc cu stilul lor și cu forma ochilor.

Dacă doriți să vă schimbați aspectul și să adăugați un dramatism deosebit privirii, genele false 2D Andrem sunt o alegere excelentă. Aceste gene false sunt ideale pentru orice ocazie, de la evenimente elegante la întâlniri informale cu prietenii. Purtați-le cu încredere și pregătiți-vă să impresionați!