Pila metalica pentru unghii, G-85, black-white

Codul produsului: 18062
Soldul stocului: mult
3 lei
2,40 lei
-20%
0,60 €
0,63 $

Cantitate:

Specificaţii
Specificaţii
Dimensiunile
Lungimea 25.50
Lăţimea 5.50
Înălțimea 0.50
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Îngrijirea unghiilor devine o preocupare majoră în rândul femeilor, indiferent de vârstă. O manichiură perfectă necesită utilizarea instrumentelor potrivite, printre care se numără și pila metalică pentru unghii G-85, black-white.

Această pilă este realizată dintr-un material durabil și rezistent, care asigură o precizie sporită în modelarea unghiilor. Un alt avantaj al acestei pile metalice este faptul că poate fi sterilizată, reducând astfel riscul de infecții și de transmitere a bacteriilor.

G-85 este un model de pilă metalică pentru unghii, fabricat special pentru a modela și a netezi suprafața acestora. Aceasta este prevăzută cu granulație fină și medie, ceea ce înseamnă că poate fi utilizată atât pentru săpat, cât și pentru şlefuirea perfectă a unghiilor. În plus, design-ul black-white îi oferă un aspect modern și elegant, fiind perfectă pentru a fi utilizată în saloanele de înfrumusețare profesionale.

Această pilă este ideală pentru a îndepărta excesul de cuticule, pentru a ajusta lungimea și forma unghiilor, sau pentru a îndepărta petele și fisurile. Pilele metalice pentru unghii sunt recomandate și pentru întreținerea unghiilor naturale, menținându-le sănătoase și frumoase.

În concluzie, investiția într-o pilă metalică pentru unghii de calitate, precum modelul G-85, black-white, poate aduce beneficii semnificative în îngrijirea unghiilor. Aceasta reprezintă un instrument versatil și eficient, care te va ajuta să îți păstrezi unghiile întotdeauna impecabile și sănătoase.