Pila metalica pentru unghii, G-85, violet-white

Codul produsului: 18061
Soldul stocului: mult
3 lei
2,40 lei
-20%
0,60 €
0,63 $

Cantitate:

Specificaţii
Specificaţii
Dimensiunile
Lungimea 25.50
Lăţimea 5.50
Înălțimea 0.50
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Pila metalica pentru unghii, G-85, violet-white, este un instrument premium de manichiură, special conceput pentru a oferi rezultate precise și de înaltă calitate în îngrijirea unghiilor. Această pilă metalică este disponibilă într-o nuanță elegantă de violet și alb, ceea ce îi oferă un aspect sofisticat și modern.

Pila G-85 este fabricată din materiale de înaltă calitate și este concepută pentru a fi folosită de către profesioniști în domeniul manichiurii. Este o pilă foarte rezistentă și durabilă și poate fi utilizată pentru a tăia, forma sau îndepărta cuticulele.

O caracteristică importantă a acestei pile este faptul că este una dintre cele mai subțiri pile metalice disponibile pe piață. Acest lucru o face potrivită pentru utilizarea pe unghii naturale, dar și pentru unghiile artificiale sau pentru îndepărtarea cu precizie a gelului.

O altă caracteristică importantă a pilei G-85 este că este sterilizabilă. Aceasta înseamnă că poate fi curățată și dezinfecționată pentru a fi utilizată în siguranță în orice moment. Această funcție este deosebit de importantă în industria manichiurii, unde sănătatea și siguranța clienților este vitală.

Un alt avantaj al pilei G-85 este că are un design ergonomic, ceea ce o face ușor de utilizat și confortabilă în timpul manichiurii.

În concluzie, pila metalică pentru unghii, G-85, violet-white, este un instrument de înaltă calitate și profesionist, ce oferă o precizie și o performanță excepționale în îngrijirea unghiilor. Este o alegere perfectă pentru profesioniștii din industria manichiurii și pentru oricine dorește să investească în unele dintre cele mai bune instrumente pentru îngrijirea unghiilor disponibile pe piață.