Pila metalica pentru unghii, G-85, green-white

Codul produsului: 18060
Soldul stocului: mult
3 lei
2,40 lei
-20%
0,60 €
0,63 $

Cantitate:

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 1
Dimensiunile
Lungimea 25.50
Lăţimea 5.50
Înălțimea 0.50
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Pila metalică pentru unghii a devenit o unealtă indispensabilă în trusa de manichiură a oricărei femei. Aceasta este un instrument de uz casnic sau pentru salon care ajută în procesul de îngrijire a unghiilor.

Printre cele mai populare pile metalice de pe piață se numără G-85, green-white. Aceasta este o pilă de bună calitate și este preferată de utilizatori datorită avantajelor pe care le oferă.

Pila G-85, green-white are un design ergonomic și este ușor de manevrat, astfel încât să puteți lucra fără efort în îngrijirea unghiilor. Este durabilă și poate fi utilizată pentru o perioadă îndelungată de timp, ceea ce o face o investiție inteligentă.

Această pilă are o textură fine, ceea ce înseamnă că poate fi folosită cu ușurință și cu precizie pentru a da unghiilor aspectul dorit. De asemenea, G-85, green-white este sigură și nu va răni unghiile sau pielea din jurul lor.

Această pilă poate fi folosită într-o varietate de situații, de la scurtarea lungimii unghiilor până la modelarea și netezirea lor înainte de a aplica oja sau alte accesorii de unghii.

În concluzie, pila metalică G-85, green-white este o alegere excelentă pentru îngrijirea unghiilor. Aceasta este durabilă, confortabilă de utilizat și poate fi folosită într-o varietate de situații. Dacă sunteți în căutarea unei pile de calitate pentru trusa dvs. de manichiură, atunci aceasta este alegerea perfectă pentru dvs.