Pila metalica, Global Fashion, G-112

Codul produsului: 18059
Soldul stocului: mult
3 lei
2,40 lei
-20%
0,60 €
0,63 $

Cantitate:

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 11
Dimensiunile
Lungimea 23.80
Lăţimea 5.30
Înălțimea 0.50
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Pila metalică Global Fashion G-112 este o unealtă indispensabilă în trusa fiecărui specialist în manichiură. Acest instrument este realizat dintr-un metal durabil și de înaltă calitate care garantează durabilitatea și eficacitatea în utilizare.

Pila metalică este o unealtă versatilă, ideală pentru conturarea și modelarea unghiilor, dar poate fi folosită și pentru îndepărtarea stratului de suprafață al unghiei, pregătindu-le astfel pentru aplicarea lacului de unghii și a altor produse pentru îngrijirea unghiilor.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale pilei metalice Global Fashion G-112 este forma sa. Cu o geometrie specială, această pilă este foarte ușor de manevrat și de useit, permitând astfel o precizie mare în conturarea unghiilor. În plus, pila are un design ergonomic, care reduce oboseala mâinilor și a degetelor, astfel încât utilizatorul să poată lucra fără probleme pentru o perioadă îndelungată.

O altă caracteristică importantă a pilei metalice Global Fashion G-112 este durata de viață lungă. Datorită materialului de înaltă calitate din care este produsă și a tehnologiei avansate de prelucrare, această pilă poate fi folosită în mod repetat pentru o perioadă îndelungată fără probleme.

În concluzie, pilă metalică Global Fashion G-112 este un instrument esențial pentru orice salon de înfrumusețare sau persoană care își dorește să aibă unghii frumoase și sănătoase. Este ușor de utilizat, durabil și foarte eficient, ceea ce o face o alegere excelentă în materie de instrumente pentru manichiură.