Pila metalica pentru unghii, G-78, violet

Codul produsului: 18056
Soldul stocului: mult
3 lei
2,40 lei
-20%
0,60 €
0,63 $

Cantitate:

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 3
Dimensiunile
Lungimea 21.50
Lăţimea 5.50
Înălțimea 0.50
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Pila metalică pentru unghii G-78 în culoarea violet este un instrument indispensabil în trusa de manichiură a oricărei femei. Este cunoscut faptul că unghiile frumos îngrijite sunt cartea de vizită a fiecărei femei și astfel, este important să investim în instrumentele necesare pentru a avea unghii sănătoase și frumoase. 

Pila G-78 este fabricată dintr-un material de înaltă calitate, care îi conferă rezistență și durabilitate. Este prevăzută cu o suprafață din metal similară unei foarfeci de tuns, care permite pilirii și formează unghiile într-un timp scurt și cu mare precizie. 

Forma ergonomică a pilei și dimensiunea ei compactă permit manevrarea fără probleme, iar mânerul ușor de apucat conferă stabilitate și control, astfel încât să putem atinge orice unghie mai greu accesibilă. 

Pila G-78 este, de asemenea, rafinată cu o culoare violet închis, care conferă un plus de eleganță instrumentului și astfel se potrivește perfect pentru o manichiură sofisticată și rafinată. 

În comparație cu alte pile, aceasta din urmă este mai asemănătoare cu o pilă de metal decât cu una de hârtie și este perfectă pentru cei care doresc să înfrumusețeze unghiile acasă sau în salonul de specialitate. 

În concluzie, pila metalică G-78 în culoarea violet este un instrument util și de calitate, care ajută la obținerea unei manichiuri perfecte și elegante. Este perfectă pentru uz personal sau profesional și poate fi folosită pentru curățarea și polizarea unghiilor. Recomandăm achiziționarea acestei pile pentru unghii, deoarece cu siguranță veți fi mulțumită de rezultate.