Pila metalica pentru unghii, G-78, verde

Codul produsului: 18055
Soldul stocului: mult
3 lei
2,40 lei
-20%
0,60 €
0,63 $

Cantitate:

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 3
Dimensiunile
Lungimea 21.50
Lăţimea 5.50
Înălțimea 0.50
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Atunci când este vorba despre îngrijirea unghiilor, o pilă de calitate este absolut esențială pentru a obține rezultatele dorite. În acest sens, pila metalică G-78 reprezintă o alegere excelentă pentru persoanele care își doresc unghii perfecte.

Una dintre principalele caracteristici ale acestei pile este materialul din care este construită: oțel inoxidabil. Acesta nu numai că este durabil și rezistent la coroziune, dar oferă și o tărie excelentă, încât puteți modela, netezi și ajusta grosimea unghiilor cu ușurință.

Culoarea verde vibrantă reprezintă o altă caracteristică distinctivă a acestei pile și contribuie la aspectul estetic. Designul ergonomic al părții de prindere oferă și o priză confortabilă și stabilă, astfel încât tăierea să fie mai precisă și mai eficientă în același timp.

Pila metalică G-78 este potrivită pentru utilizare atât la domiciliu, cât și în saloanele profesionale. Este recomandat să fie utilizată pe unghiile uscate și curate, pentru a evita deteriorarea și ruperea acestora.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unei pile de cea mai înaltă calitate pentru unghiile dvs., ar trebui să luați în considerare G-78, o pilă metalică verde, care oferă atât performanță, cât și estetică.