Pila metalica pentru unghii, G-111, blue

Codul produsului: 18053
Soldul stocului: mult
3 lei
2,40 lei
-20%
0,60 €
0,63 $

Cantitate:

Specificaţii
Specificaţii
Dimensiunile
Lungimea 25.80
Lăţimea 5.50
Înălțimea 0.50
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Pilele metalice pentru unghii sunt instrumentele esențiale pentru realizarea unei manichiuri perfecte. Acestea oferă precizie și control în fezabilitatea și formarea unghiilor. G-111 este una dintre cele mai populare pile metalice utilizate în saloanele de înfrumusețare.

Pila G-111 este fabricată dintr-un material metalic de calitate superioară, ceea ce înseamnă că aceasta este extrem de durabilă și rezistentă. Este ideală pentru utilizarea în saloanele de înfrumusețare, dar poate fi și folosită acasă pentru o manichiură perfectă.

Pila G-111 are o formă ergonomică, ceea ce face ca utilizarea acesteia să fie foarte confortabilă. Această pilă metalică are o suprafață de lucru de înaltă calitate, astfel încât te vei putea bucura de o manichiură perfectă, fără să apariție fisuri și creșteri în unghii.

Culoarea albastră a pilei G-111 este atractivă și modernă, făcând-o ideală pentru saloanele de înfrumusețare care doresc să ofere clienților lor ceva diferit și elegant. Această culoare este, de asemenea, ușor de recunoscut, astfel încât nu există riscul de a o confunda cu alte pile.

Recomandăm utilizarea pentru o manichiură perfectă împreună cu o oje de unghii  de calitate și alte instrumente de manichiură, cum ar fi extinderea unghiilor și pilele extra slim pentru a crea dimensiune și un efect perfect.

În concluzie, pila metalică G-111 este un instrument esențial pentru orice salon de înfrumusețare sau entuziast al manichiurii care dorește să ofere un rezultat impecabil. Aceasta este durabilă, confortabilă și cu un aspect atractiv, acesta fiind perfectă pentru realizarea manichiurii tale preferate.