Pila metalica pentru unghii, G-111, white

Codul produsului: 18052
Soldul stocului: mult
3 lei
2,40 lei
-20%
0,60 €
0,63 $

Cantitate:

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 1
Dimensiunile
Lungimea 25.80
Lăţimea 5.50
Înălțimea 0.50
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

O unghie bine îngrijită este cartea de vizită a oricărei femei. Cu toate acestea, îngrijirea și modelarea lor poate fi o sarcină dificilă, mai ales dacă nu ai arsenalul potrivit de instrumente.

Pila metalică pentru unghii G-111 este unul dintre acele instrumente esențiale pentru oricine dorește să aibă unghii frumoase și bine întreținute. Această pilă este confecționată dintr-un material de calitate superioară și este proiectată pentru o utilizare îndelungată.

Una dintre proprietățile sale caracteristice este forma ergonomică, care asigură o prindere confortabilă și sigură a instrumentului, astfel încât să poți modela și șlefui unghiile într-un mod precis și fără să riști să tai sau să zgârii pielea de pe degete.

Pila G-111 are o textură fină și este foarte delicată, astfel încât poți ajusta ușor lungimea și forma unghiilor tale într-un mod potrivit pentru preferințele tale personale. În același timp, pilirea și șlefuierea unghiilor nu te va supăra prin duritate, ci va avea un efect reconfortant și răcoritor care va încânta simțurile tale.

O altă caracteristică a acestei pile este culoarea sa albă, ceea ce o face destul de rezistentă la zgârieturi. Datorită acestei proprietăți, pilă G-111 este capabilă să își păstreze forma și finanța sa, ceea ce face ca fiecare utilizare să fie la fel de eficientă ca și prima dată.

Concluzionând, pila metalică pentru unghii G-111, alături de alte instrumente pentru îngrijirea unghiilor precum pilele extra slim, este un element essentiale pentru orice trusă de beauty. Modelarea și sănătatea unghiilor sunt foarte importante, motiv pentru care trebuie să investești în instrumentele potrivite pentru a-ți asigura că acestea sunt întotdeauna impecabile.