Pila metalica pentru unghii, G-111, black

Codul produsului: 18051
Soldul stocului: mult
3 lei
2,40 lei
-20%
0,60 €
0,63 $

Cantitate:

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 8
Dimensiunile
Lungimea 25.80
Lăţimea 5.50
Înălțimea 0.50
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Pila metalică pentru unghii este un instrument de manichiură foarte popular printre femeile din întreaga lume. Există o varietate de pile metalice pentru unghii disponibile pe piață, dar una dintre cele mai căutate este G-111 Black.

Această pilă este fabricată din metal de înaltă calitate și este prevăzută cu o suprafață fină și uniformă, care poate fi utilizată pentru a da formă și a netezi unghiile. Este confortabilă în mână și nu forțează prea mult degetele în timpul utilizării. De asemenea, are o durabilitate ridicată și poate fi utilizată de mai multe ori, fără să se uzeze prea mult.

Pila metalică G-111 Black este deosebit de potrivită pentru persoanele care doresc unghii bine definite într-un timp scurt. Aceasta este foarte eficientă și poate taia și netezi unghiile într-un mod rapid și precis, astfel încât să obțineți un look curat și profesionist în confortul casei dumneavoastră.

Pentru a utiliza corect pila metalică pentru unghii, trebuie să începeți prin a îndepărta resturile de lac de pe unghii cu ajutorul unei discuri demachiante. Apoi, așezați pilă de-a lungul marginilor unghiei și înclinați-o ușor spre nail-bed. Trebuie să folosiți mișcări fine și uniforme de la bază până la vârf pentru a netezi orice zbârcitură și a da formă dorită unghiei.

Cu pilă metalică pentru unghii G-111 Black, puteți obține un rezultat excelent într-un timp scurt și cu un minim de efort. Investiția în acest instrument de manichiură este o alegere excelentă pentru orice persoană care vrea să aibă unghii perfecte în fiecare zi.