Pila metalica pentru unghii, G-111, pink

Codul produsului: 18050
Soldul stocului: mult
3 lei
2,40 lei
-20%
0,60 €
0,63 $

Cantitate:

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 1
Dimensiunile
Lungimea 25.80
Lăţimea 5.50
Înălțimea 0.50
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

O pila metalica pentru unghii este un instrument esențial în trusa de manichiură a oricărei femei. Indiferent dacă ești profesionistă și lucrezi într-un salon de înfrumusețare sau pur și simplu îți faci singură unghiile acasă, aveți nevoie de o pilă de calitate pentru a obține o manichiură perfectă.

O pilă metalică pentru unghii G-111, Pink, este o unealtă de top în industria de înfrumusețare. Această pilă este făcută dintr-un material de calitate, asigurând astfel o pilire precisă și ușoară a unghiilor.

Una dintre cele mai bune caracteristici ale acestei pile este dimensiunea sa compactă și ușoară, ceea ce o face perfectă pentru utilizarea de acasă sau în timpul călătoriilor. De asemenea, datorită culorii sale deosebite de roz, aceasta adaugă o notă de stil și eleganță la trusa de manichiură.

O altă caracteristică importantă a acestei pile metalice este textura sa fină și durabilă, ceea ce o face potrivită pentru pilirea și modelarea cu o precizie perfectă a unghiilor, indiferent de forma lor.

Nu în ultimul rând, este important să menționăm și faptul că pilă pentru unghii G-111, Pink, poate fi curățată ușor și igienizată prin simpla utilizare a unei soluții antiseptice sau a apei calde și săpunului.

În concluzie, pentru o manichiură perfectă și o durată lungă a unghiilor, o pila de calitate este un instrument esențial în trusa de înfrumusețare a oricărei femei. Pila metalică G-111, Pink, este una dintre cele mai bune opțiuni pentru oricine dorește să obțină unghii perfecte și sănătoase.