Pila pentru unghii, banana, 180/180, yellow

Codul produsului: 17898
Soldul stocului: mult
2 lei
1,60 lei
-20%
0,40 €
0,42 $

Cantitate:

Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Pila pentru unghii este unul dintre cele mai importante instrumente din trusa oricărei persoane care își dorește o manichiură perfectă. Cele mai utilizate pile sunt cele semilunare, cunoscute și sub denumirea de pile banană. De asemenea, o altă caracteristică importantă aunei pile de calitate este granulația, ceas care este exprimată în unități de măsură denumite grituri.

Pilele semilunare ori cele în formă de banana sunt cele mai bune opțiuni pentru a obține unghiile perfecte, deoarece urmează forma naturală a unghiilor. Acestea prezintă o formă curbată, fiind o formă ergonomică pentru atingerea tuturor zonelor de pe unghie. Unghiile pot fi obținute într-un timp mai scurt, iar pilele semilunare pot fi folosite de ambele părți, astfel încât o puteți folosi mult mai mult timp.

Granulația pililor este un alt aspect important în alegerea pilei potrivite, aceasta fiind exprimată prin grituri. O pilă cu granulație mai mică, de exemplu 100 grit, este folosită pentru a îndepărta ușor ridurile și imperfecțiunile. O pilă cu granulație mai mare, cum ar fi 180/180, este folosită pentru a netezi și a da forma unghiilor. 

Pilele galbene sunt la fel de eficiente ca și cele albe sau roșii, însă au o abraziune mai mare, astfel încât ele sunt mai bune pentru a nivelarea și finisarea unghiilor. Culorile diferite ale pililor sunt doar estetice și nu influențează calitatea și eficiența lor. 

În concluzie, pentru a obține niște unghii perfecte este important să utilizați o pilă semilunară de calitate și cu granulație potrivită. Alegeți o pilă care se potrivește cu nevoile dumneavoastră personale și nu fiți tentat sa utilizați pile care sunt prea mari pentru a obține un efect mai rapid. Cu puțină practică și cu utilizarea corectă a pilelor, veți reuși să obțineti acea manichiura perfectă, pe care ați visat-o dintotdeauna.