Gel color cu efect de scoica SeaShell 5 gr, 03

Codul produsului: 17414
Soldul stocului: nu avem în stoc
(3)
20 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 1
Dimensiunile
Lungimea 3.60
Lăţimea 3.60
Înălțimea 3.50
Volum 5.00
Opinii (2)

Scrie o părere despre produs

2023-10-23 07:23:50
5

2023-08-19 08:56:03
1

Ăsta e cadoul pe care mi l-au pus înăuntru.

GlobalFashion

Bună ziua, ne pare rău să aflăm că v-ați confruntat cu această situație. Vă rugăm să ne scrieți pe Whats app +7-966-077-81-88 și vom rezolva cu siguranță această problemă în favoarea dvs.! Cu stimă, echipa Global Fashion.

Gelurile pentru unghii au cunoscut o creștere importantă in popularitate, în special gelurile colorate. Și nu este de mirare, deoarece acestea oferă un finisaj deosebit celor care iubesc să-și decoreze unghiile. Între gelurile preferate de femei din întreaga lume, se numără și SEASHELL GEL "морская ракушка" 5 гр, 03.

SEASHELL GEL "морская ракушка" 5 гр, 03 este un gel de unghii care oferă un aspect unic și strălucitor, asemănător cu scoica de mare. Această nuanță albastră este perfectă pentru a fi purtată în orice ocazie, începând cu petreceri și terminând cu întâlniri importante.

Gelul pentru unghii SEASHELL GEL este ușor de aplicat și se usucă rapid sub lampa UV sau LED. Rezultatul este un finisaj neted și lucios, care durează mult timp. În plus, se poate combina cu alte culori sau elemente decorative pentru a crea modele deosebite pe unghii.

Gelurile colorate pentru unghii SEASHELL GEL sunt disponibile în mai multe culori, fiecare fiind inspirată din frumusețea naturii. Alegerea perfectă depinde de gusturile personale și de preferințele fiecărei femei individuale.

Pictura pe unghii este o modalitate fantastică de a-ți arăta personalitatea și stilul. Gelurile pentru unghii, cum ar fi SEASHELL GEL "морская ракушка" 5 гр, 03, adaugă un strat de eleganță și îți oferă posibilitatea de a fi creativă și de a experimenta cu anumite modele și culori.

În concluzie, SEASHELL GEL "морская ракушка" 5 гр, 03 este un gel pentru unghii deosebit, care oferă un aspect unic și atractiv. Este ușor de aplicat, se usucă rapid și oferă un finisaj lucios. Dacă ești în căutarea unui stil nou pentru unghiile tale sau doar vrei să încerci ceva diferit, SEASHELL GEL este un must-have pentru orice kit de unghii.