Gel color cu efect de scoica SeaShell 5 gr, 02

Codul produsului: 17413
Soldul stocului: nu avem în stoc
9 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Dimensiunile
Lungimea 3.60
Lăţimea 3.60
Înălțimea 3.50
Volum 5.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

SEASHELL GEL "морская ракушка" este un gel pentru unghii de înaltă calitate, ce poate fi utilizat pentru a crea modele spectaculoase pe unghii. Acest gel este disponibil într-un ambalaj de 5 grame și culoarea cod 02.

SEASHELL GEL este un produs inovator, cu textură fină și elastică. Cu ajutorul acestui gel, puteți crea modele cu aspect de perle, fluturi sau alte modele maritim inspirate. Acest produs este perfect pentru persoanele care își doresc să își personalizeze unghiile cu stil și sofisticare.

Pentru a utiliza acest gel, trebuie să aveți cunoștințe avansate în arta unghiilor și să dispuneți de un kit de pictură pe unghii. În mod normal, veți avea nevoie de un gel de bază, un gel de acoperire, o lampă UV și o pensulă de pictură pe unghii. Înainte de a aplica acest produs, trebuie să curățați bine unghiile și să le pregătiți pentru aplicarea gelului pentru a obține cel mai bun rezultat.

SEASHELL GEL "морская ракушка" este rezistent și durabil și nu se exfoliază sau se ciobeste după câteva zile de utilizare. În plus, acesta poate fi folosit cu ușurință cu alte culori de geluri pentru unghii, pentru a crea modele și dezign-uri unice și spectaculoase.

În concluzie, SEASHELL GEL "морская ракушка" este un produs de calitate superioară, îndrăgit de profesioniștii din lumea modei și nail-art-ului și perfect pentru înfrumusețarea persoanei cu un look aparte și sofisticat al unghiilor. Dacă doriți să aveți unghii de invidiat, acest produs este alegerea perfectă pentru dvs.!