Aspirator colector praf de unghii cu filtru BQ-858-8 80W, argintiu

Codul produsului: 17360
Soldul stocului: nu avem în stoc
157 ron
141,30 ron
-10%
31,55 €
33,71 $
15 cumpărat
15 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 228
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Astăzi vom discuta despre aspiratorul pentru praf de unghii BQ-858-8, un aparat deosebit de util în orice salon de înfrumusețare sau pentru utilizarea personală acasă.

Acest aspirator pentru praf de unghii are o putere de 80W și este fabricat într-un design modern de culoare argintie. Aparatul este prevăzut cu un filtru puternic, care va îndepărta prafurile fine de la manichiură sau pedichiură, permițându-vă să lucrați într-un mediu curat și sănătos.

Cu o viteză de aspirare de 3200 rpm și un nivel de zgomot redus, acest aspirator va fi un ajutor excelent atât pentru clienții dumneavoastră, cât și pentru dvs. ca și specialist. În plus, aspiratorul are o suprafață netedă din sticlă acrilică, care nu culege praf și poate fi ușor curățată cu ajutorul unui șervețel umed.

Aparatul are dimensiuni compacte, astfel încât poate fi ușor transportat și depozitat. În plus, vine cu un adaptor de alimentare care va funcționa cu ușurință cu aproape orice sursă de alimentare.

În concluzie, aspiratorul pentru praf de unghii BQ-858-8 este un instrument indispensabil pentru orice specialist în domeniul manichiurii și pedichiurii și poate fi, de asemenea, folosit acasă în siguranță. Fiind un aparat de calitate ridicată și eficient, modelul BQ-858-8 va dura mult timp și va fi un investiție care se va dovedi foarte benefică pe termen lung.