Gene false fir cu fir Andrem, lungimea 10 mm

Codul produsului: 17852
Soldul stocului: mult
8 lei
6,40 lei
-20%
1,60 €
1,68 $

Cantitate:

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 4
Dimensiunile
Lungimea 9.90
Lăţimea 10.00
Înălțimea 1.50
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Genele false sunt un accesoriu popular pentru femeile care doresc să obțină un aspect mai îndrăzneț și atrăgător al ochilor. Dacă ești în căutarea unor gene false de calitate, o opțiune excelentă sunt gene false fir cu fir Andrem.

Aceste gene false se caracterizează prin faptul că sunt aplicate fir cu fir, dând un aspect mai natural decât genele false tradiționale. Ele sunt realizate din materiale de calitate superioară, ceea ce înseamnă că sunt și mai rezistente decât alte gene false.

Lungimea de 10 mm este una dintre cele mai populare dimensiuni pentru genele false Andrem. Această mărime este potrivită pentru majoritatea formelor de ochi și poate fi adaptată la orice stil de machiaj.

Aplicarea genelor false fir cu fir Andrem este ușoară și poate fi făcută acasă, fără a avea nevoie de un specialist. În plus, aceste gene false sunt foarte confortabile și nu te vei simți incomod purtându-le.

Un alt avantaj al genelor false fir cu fir Andrem este acela că poți să le porți în mod repetat. Dacă le îngrijești corespunzător, acestea îți vor dura mult timp și vei putea să le porți la diferite evenimente sau momente importante ale vieții tale.

În concluzie, dacă dorești să obții un aspect mai îndrăzneț și atrăgător al ochilor, genele false fir cu fir Andrem sunt o opțiune excelentă. Cu o lungime de 10 mm, o aplicare ușoară și o durabilitate sporită, aceste gene false îți vor oferi un look fabulos cu ușurință.