Pila metalica pentru unghii, G-85, pink

Codul produsului: 17813
Soldul stocului: mult
3 lei
2,40 lei
-20%
0,60 €
0,63 $

Cantitate:

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 1
Dimensiunile
Lungimea 25.70
Lăţimea 5.60
Înălțimea 0.60
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Pila metalică pentru unghii este un instrument esențial pentru orice persoană care își dorește unghii frumoase și bine îngrijite. Aceasta poate fi folosită atât acasă, cât și la salonul de manichiură, și se prezintă în diverse modele și culori.

Unul dintre cele mai populare modele de pile metalice pentru unghii este G-85, cunoscută și sub numele de "pila pink". Acest produs este disponibil într-un design ergonomic, fiind ușor de manevrat și oferind controlul necesar pentru a obține unghii bine finisate.

O caracteristică remarcabilă a pilei G-85 este faptul că aceasta este fabricată din oțel inoxidabil de înaltă calitate, ceea ce o face durabilă și rezistentă la coroziune și uzură. De asemenea, aceasta are o textură fină, ce permite îndepărtarea delicată a stratului superficial al unghiei, fără a afecta sau deteriora structura acesteia.

Fiind monofilament, pila G-85 este ușor de dezinfectat și întreținut, ceea ce o face potrivită pentru utilizarea repetată fără a compromite igiena și sănătatea unghiilor. În plus, aceasta poate fi folosită pentru a corecta și îndrepta defectele unghiei, precum curbura sau tendința de încarnare a acesteia.

În concluzie, pila metalică pentru unghii G-85 reprezintă o alegere excelentă pentru oricine își dorește unghii frumoase, sănătoase și bine finisate. Alegerea acesteia în culoarea "pink" este potrivită pentru cei care își doresc un instrument de manichiură estetic, dar eficient în același timp.