Burete make-up multifunctional conceput pentru intinderea rapida a fondului de ten si a altor produse de machiaj (texturi uscate, lichide, cremoase).

Se livreaza set de 2 bucati, forma rotunda si patrata.

Set 2 bucati, burete make-up, pentru fond de ten, bej

Codul produsului: 17772
Soldul stocului: mult
2 ron
1,80 ron
-10%
0,40 €
0,43 $
6 cumpărat

Cantitate:

6 cumpărat
Descriere

Burete make-up multifunctional conceput pentru intinderea rapida a fondului de ten si a altor produse de machiaj (texturi uscate, lichide, cremoase).

Se livreaza set de 2 bucati, forma rotunda si patrata.

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 29
Dimensiunile
Lungimea 14.50
Lăţimea 7.50
Înălțimea 0.50
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Dacă ești o femeie pasionată de make-up știi deja cât de important este să folosești produse de calitate, dar și accesoriile necesare pentru a obține un look impecabil. Fondul de ten este unul din produsele esențiale din rutina de beauty a oricărei femei și trebuie aplicat corect pentru a obține o acoperire uniformă. Iar aici intervine buretele pentru fond de ten.

Dacă vrei să ai un ten perfect întins și acoperit uniform, atunci nu trebuie să lipsească din trusa ta de make-up buretele pentru fond de ten, care te va ajuta să aplici produsul fără pete sau tranziții vizibile. Buretele pentru fond de ten set 2 buc - Bej este un accesoriu indispensabil în trusa de make-up pentru orice femeie preocupată de aspectul său.

Acest set conține două bureți pentru fond de ten, confecționați dintr-un material moale și poros, ce asigură o absorbție optimă a fondului de ten. Astfel, vei putea aplica produsul în mod uniform pe întreaga suprafață a feței, fără a lăsa zone neacoperite sau pete inestetice.

Buretele pentru fond de ten are o formă ergonomică și este confecționat dintr-un material moale, astfel încât să fie cât mai delicat cu pielea feței tale. Cu acest burete, îți vei putea crea un machiaj de longevitate, care va arăta natural și perfect.

În plus, acest set de bureți pentru fond de ten este ușor de folosit, igienic și ușor de curățat.

Cu un astfel de accesoriu în trusă, vei putea obține un machiaj perfect și durabil, fără ca pielea ta să sufere. Buretele pentru fond de ten set 2 buc - Bej este un produs de calitate, care îți va schimba complet experiența make-up-ului. Îl poți achiziționa online sau din magazinele specializate în arta make-up-ului.