Clipsuri pentru degete concepute pentru indepartarea ojei semipermanente, gelului UV sau acrylului.

Clipsurile sunt realizate din plastic de calitate superioara, reutilizabile, necesita spalare dupa fiecare uzare.

Se livreaza set de 5 bucati.

Clipsuri pentru indepartarea ojei semipermanente set 5 buc - Green

Codul produsului: 17733
Soldul stocului: mult
7 ron
1,41 €
1,53 $
5 cumpărat

Cantitate:

5 cumpărat
Descriere

Clipsuri pentru degete concepute pentru indepartarea ojei semipermanente, gelului UV sau acrylului.

Clipsurile sunt realizate din plastic de calitate superioara, reutilizabile, necesita spalare dupa fiecare uzare.

Se livreaza set de 5 bucati.

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 30
Dimensiunile
Lungimea 20.00
Lăţimea 9.20
Înălțimea 2.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Clipsuri pentru îndepărtarea ojei semipermanente set 5 buc - Green: un partener de încredere pentru îngrijirea unghiilor

Industria accesoriilor pentru unghii este într-o continua evoluție, și nu mai este de mult timp un secret că mai multe femei preferă să opteze pentru o manichiură semipermanentă datorită rezistenței valoroase pe care o oferă acestora. Indiferent de cât de mult îți place ojele semipermanente, un aspect deranjant al procesului de îndepărtare poate fi dezlipirea unghiilor sau uneori este necesar să faci un efort suplimentar pentru a îndepărta vopseaua.

Cu toate acestea, există o soluție extrem de eficientă la aceste probleme - Clipsuri pentru îndepărtarea ojei semipermanente set 5 buc - Green. Acestea sunt o alegere excelentă pentru a face ca procesul de îndepărtare a ojei semipermanente să fie mult mai ușor și mai rapid, cu un efort minim.

Dintre caracteristicile acestui set de clipsuri, cel mai important aspect este faptul că acestea asigură o fixație strânsă și sigură pe degete, ceea ce face procesul de îndepărtare a ojei semipermanente să fie mai eficient și mai ușor. Design-ul inovator al acestor clipsuri este proiectat pentru a se potrivi confortabil pe toate dimensiunile de degete, astfel încât problemele de dezlipire a unghiilor sunt eliminate.

În plus, acest set de clipsuri pentru îndepărtarea ojei semipermanente este conceput dintr-un material de înaltă calitate, rezistent la uzură, ceea ce garantează durabilitatea și fiabilitatea dispozitivului. Design-ul său compact, ergonomic îl face să fie ușor de utilizat oriunde și oricând.

Dacă îți pasă de sănătatea unghiilor tale și preferi o manichiură semipermanentă de calitate, setul de clipsuri pentru îndepărtarea ojei semipermanente este un accesoriu esențial care ar trebui să fie adăugat în kit-ul tău de îngrijire pentru unghii. Cu acest set de clipsuri, procesul de îndepărtare a ojei semipermanente va fi mai confortabil și sigur, fără a afecta sănătatea şi frumuseţea unghiilor tale!