Clipsuri pentru degete concepute pentru indepartarea ojei semipermanente, gelului UV sau acrylului.

Clipsurile sunt realizate din plastic de calitate superioara, reutilizabile, necesita spalare dupa fiecare uzare.

Se livreaza set de 5 bucati.

Clipsuri pentru indepartarea ojei semipermanente set 5 buc - Pink

Codul produsului: 17732
Soldul stocului: mult
7 ron
6,30 ron
-10%
1,41 €
1,50 $
5 cumpărat

Cantitate:

5 cumpărat
Descriere

Clipsuri pentru degete concepute pentru indepartarea ojei semipermanente, gelului UV sau acrylului.

Clipsurile sunt realizate din plastic de calitate superioara, reutilizabile, necesita spalare dupa fiecare uzare.

Se livreaza set de 5 bucati.

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 23
Dimensiunile
Lungimea 19.50
Lăţimea 9.00
Înălțimea 2.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Dacă ești pasionată de manichiură sau îți place să îngrijești unghiile tale în mod regulat, atunci cu siguranță ai ajuns să folosești oje semipermanente pentru a obține o manichiură perfectă și de durată. Dar cum ar fi să nu mai aștepți să se cojească oja semipermanentă sau să mergi la salonul de unghii pentru a îndepărta această ojă specială? Acest lucru este foarte posibil cu ajutorul clipsurilor pentru îndepărtarea ojei semipermanente, un accesoriu minunat pentru oricine dorește să aibă unghii perfect curate.

Acea ojă semipermanentă rămâne pe unghii o perioadă mai lungă de timp, iar procesul de îndepărtare este uneori dificil și fastidios. Cu aceste clipsuri pentru îndepărtarea ojei semipermanente, poți scăpa de acest proces dificil și dureros. Este o metodă sigură și eficientă care îți permite să îndepărtezi cu ușurință ojă de pe unghii fără a le deteriora.

Clipsurile pentru îndepărtarea ojei semipermanente set 5 buc - Pink sunt foarte simple și ușor de folosit. Tot ce trebuie să faci este să cureți suprafața unghiilor și să aplici acetona pe unghie. Apoi, fixezi clipsul pe unghie și lași să acționeze timp de 10-15 minute. Clipul fixează acetona pe unghie în zona în care se găsește oja semipermanentă, astfel încât aceasta să se dizolve într-un mod rapid și eficient.

Aceste clipsuri sunt concepute astfel încât să poată fi ușor adjustate pentru a se potrivi pe orice dimensiune a unghiilor și pentru a nu le deteriora. Sunt confecționate din materiale de înaltă calitate și sunt lavabile, putând fi utilizate de mai multe ori. Setul de clipsuri este disponibil în varianta de culoare Pink și este compus din cinci bucăți, astfel încât să puteți îndepărta oja de pe toate unghiile cu ușurință.

Clipsurile pentru îndepărtarea ojei semipermanente set 5 buc - Pink sunt un accesoriu practic și eficient pentru oricine își dorește să îndepărteze oja semipermanentă de pe unghii fără a le deteriora. Este o soluție simplă și sigură pentru a avea mereu unghii frumoase și curate, la tine acasă, fără a fi nevoie de a merge la salonul de unghii.