Cap de practica manechin perfect pentru coafarea sau expunerea perucelor.

Produsul este indeplinit din plastic dur de calitate, dotat cu o baza speciala din material plastic cu ajutorul careia se amplaseaza sigur pe masa de lucru. Capul de practica este machiat.

Cap de practica, manechin, pentru peruca, femeie

Codul produsului: 17715
Soldul stocului: mult
100 ron
90 ron
-10%
20,10 €
21,41 $
16 cumpărat

Cantitate:

16 cumpărat
Descriere

Cap de practica manechin perfect pentru coafarea sau expunerea perucelor.

Produsul este indeplinit din plastic dur de calitate, dotat cu o baza speciala din material plastic cu ajutorul careia se amplaseaza sigur pe masa de lucru. Capul de practica este machiat.

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 470
Dimensiunile
Lungimea 16.00
Lăţimea 14.00
Înălțimea 29.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Capul de practica manechin peruca reprezinta o unealta esentiala pentru toate persoanele care doresc sa isi exerseze aptitudinile in domeniul coafurii si al ingrijirii parului. Acest cap de practica este creat pentru a permite practicantului sa exerseze diferite tehnici de coafare si de intretinere a parului, astfel ca sa devina un maestru in acest domeniu.

De ce ar trebui sa achizitionezi un cap de practica manechin peruca? In primul rand, acesta este o modalitate convenabila si eficienta de a invata frizerie sau de a-ti exersa abilitatile de coafat parul. In loc sa iti angajezi un model sau sa ceri prietenilor tai sa stea timp indelungat pe scaunul de frizerie, putei exersa singur si la ore care sa se potriveasca mai bine cu programul tau.

In al doilea rand, capul de practica manechin peruca este o investitie foarte buna daca vrei sa iti deschizi o afacere in acest domeniu. Prin exersarea diferitelor stiluri de coafare, vei deveni mai in cunoatinta de cauza in legatura cu preferintele clientilor si vei putea sa oferi servicii mai bune. Este important sa intelegi ca, pentru a fi un frizer de succes, trebuie sa fii mereu inovativ si sa stii sa adaptezi cele mai noi stiluri de coafare la cerintele clientilor.

Capul de practica manechin peruca este facut din materiale de calitate superioara, astfel ca il poti folosi timp indelungat. Peruca poate fi schimbata ori de cate ori doresti, astfel ca poti incerca diferite stiluri si culori de par fara sa iti trebuie sa cheltuiesti bani in plus pentru o noua peruca. In plus, capul de practica este detasabil si poate fi fixat pe o masa sau un suport special.

In concluzie, capul de practica manechin peruca este o unealta fundamentala atat pentru incepatori cat si pentru profesionisti in domeniul coafurii. Cu ajutorul acestei unelte deosebite, poti exersa diferite stiluri de coafare, invata sa ingrijesti si sa intretii parul si poti deveni un frizer de succes in viitor. Nu trebuie sa mai astepti, investeste si tu in capul de practica manechin peruca si incepe sa iti dezvolti aptitudinile in domeniul frizeriei.