Kit „Base Coat 15 ml”

Codul produsului: 17658
Soldul stocului: nu avem în stoc
231 ron
46,48 €
50,27 $
2 cumpărat
2 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 86
Dimensiunile
Lungimea 954.00
Lăţimea 21.50
Înălțimea 10.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Kit-ul de manichiură Base Coat este un produs esențial pentru orice amatoare a manichiurii perfecte. Acesta conține un lac de bază de 15 ml ce are rolul de a proteja și de a întări unghia înainte de aplicarea lacului de culoare. 

Base Coat-ul conține formule speciale ce ajută la prevenirea deteriorării unghiei, fiind un factor important într-o manichiură de durată. Acesta se aplică într-un strat subțire și uniform pe unghie, creând astfel o barieră între unghie și lacul de culoare. 

Un alt avantaj al acestui produs este că ajută la asigurarea unei aplicări uniforme și fără pete a lacului de culoare. De asemenea, Base Coat-ul poate fi utilizat și ca bază pentru folosirea altor accesorii de manichiură, cum ar fi folia sau sclipiciul.

Kit-ul Base Coat nu este doar un produs de calitate, dar și unul accesibil. În pachet găsim o sticlă de 15 ml, suficient pentru numeroase manichiuri.

În concluzie, investiția într-un kit de manichiură Base Coat este esențială pentru obținerea unei manichiuri frumoase și rezistente în timp. Acest produs protejează unghia și garantează o aplicare uniformă și aspectul perfect al manichiurii.