Description:

New for the season! Bombastic collection of gel polishes with flakes and light-reflective effect! The most popular shades in the best quality dazzle with their shine in any light. A variety of colors, thick consistency and thick shimmer - all this in Stardust gel polish from Global Fashion!

Volume: 8 ml

Buy Stardust 8ml 18 gel polish on our website.

Stardust gel de lustruit 8 ml 18

Codul produsului: 15267
Soldul stocului: nu avem în stoc
19 ron
17,10 ron
-10%
3,82 €
4,10 $
(5)
77 cumpărat
(5)
77 cumpărat
Descriere

Description:

иновация for the season! Bombastic collection of gel polishes with flakes and light-reflective effect! The most popular shades in the best quality dazzle with their shine in any light. A variety of colors, thick consistency and thick shimmer - all this in Stardust gel polish from Global Fashion!

Volume: 8 ml

Buy Stardust 8ml 18 gel polish on our website.

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 71
Numărul de produse î ntr-o cutie 12
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 18
Dimensiunile
Lungimea 2.50
Lăţimea 2.50
Înălțimea 8.00
Volum 8.00
Opinii (2)

Scrie o părere despre produs

2023-11-04 09:46:35
5

Lac de lampă

GlobalFashion

Bună ziua, ne bucurăm sincer că sunteți mulțumit de achiziția dumneavoastră. Aruncați, de asemenea, o privire la alte articole din gama noastră largă, făcând clic pe logo-ul magazinului Global Fashion. Ne vom bucura să vă vedem din nou printre clienții mărcii noastre! Cu stimă, echipa Global Fashion.

2023-10-06 14:50:21
5

Stardust este un gel de lustruit de ultimă generație, care va schimba complet modul în care îți faci unghiile! Acest produs inovator este perfect pentru persoanele care doresc să aibă unghiile frumoase și strălucitoare pentru o perioadă lungă de timp.

Gelul Stardust este disponibil într-un flacon de 8 ml, care este suficient pentru a-ți face unghiile de două ori. Este disponibil într-o varietate de nuanțe superbe, care se potrivesc cu orice outfit și tip de personalitate.

Dacă obișnuiești să folosești oje semipermanente, atunci Stardust este o alternativă excelentă pentru acestea. Acest gel de lustruit se usucă rapid și nu lasă pete. De asemenea, rezistă pentru o perioadă mai îndelungată decât majoritatea ojelor de pe piață, astfel încât nu va trebui să îți faci unghiile la fiecare două zile.

Stardust este foarte ușor de aplicat, chiar și pentru persoanele care nu au experiență în manichiură. Îți poți face singură unghiile de acasă, economisind astfel timp și bani. Pur și simplu aplică gelul pe unghie, lasă-l să se usuce și apoi lingurește-l pentru a-i da un aspect lucios și strălucitor.

În ceea ce privește extinderea unghiilor, Stardust poate fi utilizat atât ca bază, cât și ca finisaj. Acest produs va face ca unghiile tale să arate mai groase și mai durabile, astfel încât să nu se mai rupă sau se rupă cu ușurință.

În concluzie, gelul de lustruit Stardust de 8 ml 18 este alegerea perfectă pentru oricine dorește să aibă unghiile frumoase și strălucitoare pentru o perioadă lungă de timp. Cu o varietate mare de culori la dispoziție, acest produs este unul must-have pentru pasionatele de manichiură și nu numai!