Gel polish London Global Fashion 8 ml, 038

Codul produsului: 11536
Soldul stocului: nu avem în stoc
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 18
Numărul culorii 038
Dimensiunile
Lungimea 2.50
Lăţimea 25.00
Înălțimea 8.00
Volum 8.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Гель лак London Global Fashion 8 мл, 038 este o culoare fermecătoare, potrivită pentru orice ocazie și pentru aproape orice stil vestimentar. Acesta este unul dintre cele mai populare produse de îngrijire a unghiilor și este foarte căutat de către femei din întreaga lume.

Cu o consistență cremoasă și fină, acest gel lac se aplică ușor și se usucă rapid sub lampa UV sau LED. De asemenea, oferă o strălucire fantastică și o rezistență îndelungată, fără să se descuameze sau să se deterioreze în timp. În plus, acest produs este netoxic și nu conține substanțe care ar putea dauna sănătății unghiilor.

Cu Гель лак London Global Fashion 8 мл, 038, veți putea să creați o manichiură perfectă, fără a fi nevoie să mergeți la salonul de înfrumusețare. Puteți să o realizați singuri acasă, economisind timp și bani. De asemenea, puteți să combinați culori diferite și să creați modele creative, pentru a vă personaliza manichiura după preferințele dumneavoastră.

În concluzie, Гель лак London Global Fashion 8 мл, 038 este o alegere excelentă pentru orice femeie care își dorește o manichiură frumoasă și rezistentă. Cu acest produs, veți putea să vă bucurați de o manichiură deosebită, fără a fi nevoie să cheltuiți bani pentru salonul de înfrumusețare sau să vă faceți griji pentru sănătatea unghiilor. Achiziționați acum acest gel lac și bucurați-vă de o manichiură perfectă!